Är du passionerat intresserad av underkläder & retail? Drömmer du om att bli en riktig expert med kunskap och färdigheter att ge råd och inspirera kunder? Om du är en bra lagspelare och kan inspirera, coacha och motivera ett team av passionerade butikssäljare, så är du bara "so us". Vi letar efter någon som kan inspirera våra kunder varje dag med sin passion för underkläder och leverera den ultimata kundupplevelsen.

Stay cool

Du älskar att vara en del av ett team och motivera, inspirera och coacha säljteamet. Du kommer att arbeta sida vid sida med butikschefen för att säkerställa att butiken sköts smidigt, och om hon inte är i närheten kommer butiken att styras av dina skickliga händer. Vår assisterande butikschef har alltid en flexibel attityd och håller sig cool även om det blir lite stressigt. På Hunkemöller är vi fokuserade på att uppnå bra resultat, därför måste du dela vår vinnarattityd och vara fast besluten att lyckas.

World Class Service

Vi letar efter dynamiska assisterande butikschefer som kan använda eget initiativ och som njuter av att skapa vänlig och genuin kontakt med våra kunder. Att lyssna på vad våra kunder säger hjälper dig att förstå hur du kan hjälpa dem, se till att de lämnar din butik glada och villiga att komma tillbaka. Vi är en Omnichannel verksamhet som uppmuntrar all vår personal att vara aktiv på sociala medier och som assisterande butikschef sätter du ett exempel för resten av ditt team.

Ställ in jobb-påminnelser