Kan du föregå med gott exempel och inspirera andra med din passion för underkläder och exceptionella kundservice? Slår ditt hjärta snabbare när du coachar och motiverar ditt team till att alltid göra sitt bästa? Kan du hålla dig lugn och organiserad även när det är stressigt? Svarade du 'ja' på alla frågor kan du vara vår nya butikschef. En äkta Hunkemöller butikschef förstår hur man ger World Class Service till alla våra kunder och inspirerar dem till att våga känna sig fantastiska i sig själva!

Var en ledare

Hos Hunkemöller är det våra varumärkesvärden som ligger till grund för allt vi gör. Fun, Passionate, In touch, Inspiring och naturligtvis Sexy. Dessa värden inspirerar våra medarbetare och de delar inte bara dem, de lever även dem. Det är därför vi inte letar efter bara en butikschef. Vi letar efter någon som kommer att leda vägen för att leverera bästa möjliga service till våra kunder och inspirerar sitt team att göra detsamma. Att leda andra kommer naturligt för dig. Du coachar och motiverar ditt team samtidigt som du skapar en vänlig och uppmuntrande butik att arbeta och handla i. Du kommer att arbeta nära ditt team för att säkerställa att alla dagliga uppgifter blir gjorda och att kunden får en fantastisk shoppingupplevelse varje gång.

Var inspirerande

Våra butikschefer har ett flexibelt, 'can-do' -tillvägagångssätt och när situationer förändras håller de sig lugna och anpassar sig utan problem. På Hunkemöller är vi fokuserade på resultat, så du måste dela vårt 'vinnande mindset' och vara fast besluten att uppnå våra mål. Våra butikschefer är dynamiska, naturliga ledare med entreprenörsanda. Att vara aktiv på sociala medier är väsentlig i vår Omnichannel verksamhet och som butikschef leder du vägen och uppmuntrar hela ditt team att delta.

Ställ in jobb-påminnelser