Söker du ett studentjobb inom retail? Följer du vad som händer på catwalks, på sociala medier och i de stora modehusen, fast du borde sitta och plugga? Vill du dela din passion för mode och underkläder med våra kunder och dina medstudenter? Då letar vi efter dig!

World class service

På Hunkemöller är vi besatta av underkläder och mode. Vi håller oss uppdaterade om trender så att vi kan erbjuda våra kunder den senaste looken. Om du har jobbat inom mode eller retail förut är det bra men om inte, lär vi dig allt du behöver veta. Vi visar hur du ger det vi anser är World Class Service så att vår kund ska få en fantastisk och oöverträffad upplevelse.

VAR PASSIONERAD

Du vill så gärna ge den ultimata kundupplevelsen att även om butiken inte är full av kunder kommer du att jobba för att se till att allt ser bra ut, och du är redo att ge råd till och inspirera nästa kund. För att få det här fantastiska extrajobbet har du en vänlig och nyfiken personlighet. Våra medarbetare är bra lyssnare och använder vad de hör för att se till att varje kund lämnar butiken nöjd. På Hunkemöller är vi fokuserade på att uppnå bra resultat, så du måste dela vår vinnarattityd och vara fast besluten att lyckas.

Ställ in jobb-påminnelser