FAQ

Ansökan

Hur kan jag skicka in min ansökan?

Hos oss finns det bara ett sätt att ansöka - som tur är, är det också det lättaste och mest effektiva sättet; du kan söka direkt via vår jobbsida. Beroende på vilken tjänst du söker så ska du bara ladda upp ditt senaste CV eller din LinkedIn-profil.

Vad är minimumåldern för att kunna söka jobb hos Hunkemöller?

Härligt att du vill vara en del av vårt team! Minimumåldern beror på i vilket land du söker jobbet, samt vilken tjänst det gäller. I Sverige behöver du ha fyllt 18 för att kunna sköta kassan i butikerna, men ibland söker vi även ung-arbetare.

Hur fungerar ansökningsprocessen?

  1. Finn ditt drömjobb bland våra lediga tjänster, eller aktivera en jobb-notifikation.
  2. Ladda upp ditt CV och/eller dela din LinkedIn-profil
  3. Få en invitation till att spela in din videointervju genom HireVue
  4. Din videointervju kommer att genomgås av rekryterande chef. Du kommer att få svar på din ansökan så snart som möjligt.

Här får du en överblick av de viktigaste stegen som du ska göra först. Du är välkommen att också kolla in de övriga FAQn för mer information, eller se vår Onboarding-resa.

Finns det en deadline på när jag kan skicka in min jobbansökan?

Så länge vår lediga tjänst är online på jobbsidan, så är du välkommen att ansöka. Det betyder att vi fortfarnade letar efter vår nästa (S)hero. Vi vill dock tipsa om att du ansöker så snart som möjligt, eftersom vi rekryterar löpande, och de flesta tjänster blir tillsatta snabbt.

Kan jag söka flera lediga tjänster?

Du får gärnan söka flera lediga tjänster! Du behöver dock bara skicka in en videointervu åt gången. Om vår senaste jobbannons är stängd innan du söker ett till jobb, kan det dock vara att vi inte har din video sparad på grund av GDPR och integritetspolicyn. Vi komemr då att be dig göra videon igen. Bara följ de instruktionerna du får via mail, och du kommer vara redo för succé!

Jag arbetar redan hos Hunkemöller, och jag känner en som är en perfekt matchning till en av våra lediga tjänster. Är det möjligt att hänvisa någon till tjänsten?

Tusen tack för ditt bidrag till vår jakt efter nya talanger! Ta en titt i InTouch-appen, och använd verktyget "Refer a (S)hero, för att tipsa oss om vår potentiella nya kollega.
faq

How do I know if I am the perfect fit for Hunkemöller?

Are you interested in becoming a part of Hunkemöller but are not quite sure if you are the perfect fit?

Det finns inga lediga tjänster i närheten där jag bor. Vad gör jag då?

Ingen stress - vi är konstant på utkik efter nya talanger och uppdaterar vår jobbsida regelbundet. Anmäl dig våra jobb-notifikationer, så att du inte går miste om nästa möjlighet!

Kan jag skicka in en spontan ansökan?

Det är inte möjligt att skicka en spontan ansökan. Alla intressanta lediga platser finns på vår jobbsida. Om ditt drömjobb inte finns med på listan över lediga platser råder vi dig att aktivera funktionen för påminnelser så att du får en påminnelse varje gång ditt drömjobb blir ledigt!

Är det obligatoriskt att göra videointervjun?

Vi använder videointervjun till att lära känna dig, din personlighet och ditt intresse för Hunkemöller. Detta ger dig en möjlighet att briljera med din personlighet och attityd! Kom ihåg att vi anställer för attityd, och tränar för färdigheter. Därför sätter vi stort pris på att du tar chansen och gör videointervjun.

Jag hade problem med att spela in min videointervju Kan jag göra en ny?

Även om det inte är möjligt att spela in videon på nytt, så kan du skicka in en ny ansökan - så får du även en ny inbjudan till videointervju.
faq

Trots att jag har spelat in videon så får jag hela tiden påminnelser. Är min video korrekt inskickad?

Om du har sökt flera lediga tjänster, men bara spelat in en video, så kommer du troligtvis att fortsätta få påminnelser till videoinspelning för de andra tjänsterna. Vi ahr dock bara behov för én video, så du kan i detta fall ignorera påminnerlserna, som slutar efter 4 dagar.

Har ni mottagit min ansökan?

Om du har fått ett bekräftelsesmail, så är din ansökan skickad korrekt, och du är med i förloppet. Håll gärna ett öga på din inkorg, för att få fler uppdateringar på din ansökan. Se till att även kolla skräpkorgen, ifall att bekräftelsen hamnar där. Om du inte har mottagit ett mail från oss inom 24 timmar så får du gärna söka igen, ifall att något har gått fel. Börja med att se till att den emailadress du har uppgett är korrekt stavad.

Vad är statusen för min ansökan?

Vi strävar efter att svara inom 2 dagar. Detta är emellertid inte alltid möjligt. Vårt motto är att alltid se till att du hör från oss inom max 5 dagar efter det att du skickat din ansökan samt videointervju. Om du inte hört från oss inom 5 dagar ska du inte tveka att ta kontakt med oss.

Vad är nästa steg?

Jag har precis mottagit en inbjudan till en personlig intervju. Har ni några tips?

Vi letar efter den perfekta matchningen och en äkta (S)hero. Vårt bästa tips är; var dig själv! Var autentisk i sättet du klär dig och talar, och tänk igenom vad dina förmågor och motiv är. Vi vill också gärna höra varför du vill jobba hos just oss och vad det är som gör Hunkemöller så unikt - både för våra kunder och medarbetare.

Jag har fortfarande några frågor. Vem kan jag kontakta?

Om du har fler frågor angående din ansökan och reksyteringsprocessen, kan du kontakta:

Vårt rekryterings- & HR team

FAQ
Values at Hunkemöller

Vilka är de viktigaste värdena Hunkemöller?

Hunkemöller är ett älskat, socialt och inkluderande varumärke. Långvariga och äkta relationer är genomgående i allt vi gör. Att vara social gör det möjligt för oss att kommunikera vår vision och värderingar på flera olika plattformar både online och i butikerna. Inklusion och mångfald är kärnar i vår verksamhet. Vi önskar inte bara att välkomna alla i våra butiker, men också på våra kontor. För att säkerställa detta har vi implementerat en Diversity&Inclusion-avdelning som konstant arbetar på och förbättrar den öppenhet och värme, som vi vill förmedla.

Finns det någon dresscode som jag ska följa?

Älskar du mode lika mycket som vi gör? Våra medarbetare i butikerna fölger vår klassiska, smarta dresscode baserad på färgen svart. Du är välkommen till att de outfiten din personliga prägel! På huvudkontoret är det ingen dresscode - kom som du är, och ha på dig det som du känner dig bekväm i.

Finns det några initiativ för medarbetarnas trivsel?

Det finns massor av möjligheter, och vi förbättrar hela tiden vad vi ahr att erbjuda. Vi har veckovis eller månadsvis workshops och kurser som går på djupet med ämnen som avslappning och mindfulness, samt online-träning om ämnet, på vår Hunkemöller Academy.

Vilka karriär- och utbildningsmöjligheter finns det hos Hunkemöller?

Vi erbjuder alla våra medarbetare - både i butikerna och på huvudkontoret - massor av utbildning och utvecklingsmöjligheter. Inte enbart har alla våra medarbetare tillgång till vår interna läringsplattform, men vi har också ett stort nätverk av undervisare. Tack vare detta kan vi med stolthet säga att våra medarbetare har en stor kunskap och utvecklar sig varje dag. Se mer under "Vi investerar i dig"
sustainability

Vilka initiativ tar Hunkemöller för att skapa en bättre framtid?

Hunkemöller tar flera steg mot en bättre framtid för oss alla, medarbetare och kunder. Vi bjuder in dig till att ta en titt på vårt hållbarhetsprogram Together Tomorrow för att se hur vår verksamhet arbetar för bättre arbetsföhållanden, ansvarsfullt inköp av material, och reduering av vårt klimatavtryck.
internship

Vad är Best Internship in Retail?

Best Internship in Retail är ett praktikprogram som erbjuds på Hunkemöllers huvudkontor i Holland. Programmet erbjuds två gåner per år med ca 50 lediga platser på tvärs över avdelningar. Programmet börjar i februari och i september. 

Ska jag vara inskriven som studerande under hela praktikperioden?

Ja, det är obligatoriskt att du är inskriven som studerande under hela praktikperioden.
Internship

social

Kan jag få en praktikplats även om jag inte är EU-medborgare?

Ja, du kan fortfarande få en praktikplats. Du behöver dock vara inskriven i Holland och att praktikupphållet är en obligatorisk del av dina studier.
Internship

much-loved

Är det möjligt att ha en intern forskningspraktik på fulltid?

Det är tyvärr inte möjligt. Du ska kunna arbeta minst 4 dagar i veckan.
Internship

inclusive

Ställ in jobb-påminnelser