Har du inte fått svar på din fråga ännu? Kontakta oss gärna

Vanliga frågor

Vad är statusen för min ansökan?

Vi strävar efter att svara inom 2 dagar. Detta är emellertid inte alltid möjligt. Vårt motto är att alltid se till att du hör från oss inom max 5 dagar efter det att du skickat din ansökan. Om du inte hört från oss inom 5 dagar ska du inte tveka att ta kontakt med oss.

Har ni fått mitt CV och min ansökan?

Om du fick ett mottagningskvitto betyder det att din ansökan skickades korrekt och att vi tagit emot den.

Jag vill gärna arbeta hos Hunkemöller. Kan jag skicka in en spontan ansökan?

Det är inte möjligt att skicka en spontan ansökan. Alla intressanta lediga platser finns på vår jobbsida. Om ditt drömjobb inte finns med på listan över lediga platser råder vi dig att aktivera funktionen för påminnelser så att du får en påminnelse varje gång ditt drömjobb blir ledigt!

Är jag fortfarande med i urvalsprocessen för den lediga platsen?

Om du fått ett bekräftelsemeddelande efter det att du skickat din ansökan och du inte hört något från oss efteråt, kan du lita på att du fortfarande är med i urvalsprocessen för ditt drömjobb.

Jag hade problem med att spela in min videointervju. Kan jag spela in en ny video?

Det går tyvärr inte att spela in en annan video. Vi ber dig att skicka en ny ansökan. Du kommer då att få en ny inbjudan om att spela in en video.

Jag har begränsad wifi-anslutning hemma. Finns det en lösning för detta?

Du kan använda din mobila enhet eller din dator. Det fria valet av enhet betyder att du kan spela in intervjun på valfri plats. Du kan leta upp en plats med en stark wifi-signal för att se till att din videointervju spelas in ordentligt.

Jag har ingen dator eller iPhone, så jag kan inte spela in videointervjun. Kan ni kalla mig för en personlig intervju?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess och vill att alla sökanden ska genomgå samma resa när de ansöker om jobb hos Hunkemöller. Eftersom vi ”hire for attitude and train för skill” är din personlighet det viktigaste för oss. Genom att spela in en video hjälper du oss att få en liten uppfattning av din personlighet. Du kan därför kanske låna en dator eller en iPhone eller gå till ett internetcafé för att spela in din intervju.