Hunkemöller grundades i Amsterdam 1886 och har vuxit till att bli ett världsberömt varumärke och en av de bästa arbetsgivarna med butiker och webbutiker i många länder. Detta gör Hunkemöller till ett av världens snabbast växande retailföretag. Hunkemöllers varumärkesidentitet definieras av våra sheroes som levererar fantastisk service tillsammans med grundlig produktkunskap och expertis till våra kunder.
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer

Our People strategi

Vår strategis framgång är starkt knuten till våra medarbetare. Vi vill attrahera de människor som lever våra värderingar. Vi vill ge kraft till team och hjälpa dem att växa, göra vår personal stolt över att arbeta för Hunkemöller och rekommendera oss som ett bra ställe att jobba på. Great people power great brands!
Philip MountfordCEO
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer
Hunkemöller är en internationell Omnichannel underklädesverksamhet, ett känt namn i 24 länder och den obestridda marknadsledaren inom damunderkläder i Nordeuropa. I Tyskland är vi den största specialkedjan. Vi upplever också fortsatt tillväxt i Österrike, Danmark, Spanien, Frankrike och Sverige. Dessutom har företaget fått flertalet branschpriser
till exempel Retail Award för det bästa underklädesmärket i Nederländerna samt i Belgien, Tyskland, Spanien och Frankrike. Hunkemöllers vision är livslång kundlojalitet. Vi ser fram emot framtiden, strävar efter snabb tillväxt, både fysisk och digital. Därför planerar vi att utöka vårt Omnichannel erbjudande och samtidigt öppna fler inspirerande butiker.
#passionate
Det här vårt hjärta. Vi har passion för underkläder och World Class Service
#inspiring
Det här vår motivation. Vi är kreativa och tänker 'utanför boxen'
#intouch
Det är vår företagsanda. Vi lyssnar, interagerar och involverar andra genom att erbjuda vårt bästa
#fun
Det här är vår attityd. Vi gillar det vi gör och det syns
#sexy
Det här är vår look. Vi är självsäkra och är stolta över vårt varumärke

Bli en del av bästa arbetsgivaren Hunkemöller

Vi lägger stor vikt vid våra anställda och förbereder dem grundligt för deras karriär på Hunkemöller. Som bästa arbetsgivare erbjuder vi våra medarbetare fortbildning på vår online lärplattform! Vår vision är en av de faktorer som bidragit till att vi har fått priset 'Top Employers 2018 & 2019' i Nederländerna, ett intyg som ges till otroliga arbetsgivare. Med denna utmärkelse är vi en av de 15 retailers i världen att få detta certifikat. Vi måste säga att vi är väldigt stolta över detta certifikat och har ambitionen att behålla det länge.
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer