Svenska
Sverige Ändra
Svenska
Österrike
Switzerland
Danmark
Frankrike
Tyskland
Global
Luxemburg
Nederländerna
Norge
Polen
Spanien

Karlijn Hendriks
Global HR Director

"For the ambitious Omni-Channel brand that we are, our people are a key success factor. We focus on creating inspiring and truly inclusive working environments. I am convinced we are set for the exciting years ahead!"

The People Vision

Vår vision är att bli ett högt älskat, socialt och inkluderande varumärke. Från ett mänskligt perspektiv betyder det att Hunkemöller är en rolig och inspirerande arbetsplats, där folk älskar att arbeta, är stotla över varumärket, och där vi skapar äkta ambassadörer. I de kommande fem åren kommer vi att anställa ca 20.000 nya Sheroes och utbilda alla medarbetare till att bli passionerade experter i Service i Världsklass. Vi siktar efter att fasthålla våra talanger genom att styrka och växa vinnande team, minska omsättningen på personal och genom att bli klassificerade som n bra arbetsplats, samt att erbjuda HR-service i världsklass till våra medarbetare via den nyaste HR-teknologin så som Workday och digitala kontraktsignaturer.

En plats, där folk älskar att arbeta

75 % av personalen rekommenderar oss som en bra arbetsplats att arbeta på.

Den främsta arbetsgivaren i Tyskland och Nederländerna

Sjukdomsgrad < 7 % senast 2025

Trivsel & Mindset

Trivsel & Mindset

Diversitet & Inkludering

Diversitet & Inkludering

Service i världsklass & praktikplatser

Service i världsklass & praktikplatser

Vi uppmuntrar medarbetarnas hälsa och välmående, och erkänner rollen som det kan spela i en krävande miljö och högt arbetstempo. Vi arrangerar aktiviteter med allt från yogaklasser till löpturer på lunchen. Det är viktigt för oss att skapa en kultur där människor känner tillhörighet och känner att de bidrar till företagets mål. Att vidbehålla en sund balans mellan att bli utmanad, ha kul, och ha en hälsosam livsstil, är avgörande. Därför sätter vi alltid medarbetarnas säkerhet först, samtidigt som vi är InTouch och säkerställer tydlig kommunikation.
Vi värdesätter och välkomnar mångald och inkludering bland våra anställda, våra kunder och och kandidater. Det gäller oansett om det handlar om hudfärg, natonalitet eller kroppstyp mm. För oss så betyder det att vara öppen för alla åsikter och tankar, att välkomna att vi alla är olika, samtidigt som vi försöker att förhindra biased beteende. Våra riktlinjer för mångfald och välkomnande kommer att definieras och utvecklas ytterligare med tiden.
Framtiden för var, när och hur vi arbetar kommer att ändras. Vi ska tänka nytt och utveckla våra processer, vår kommunikation och sätter vi arbetar på. I tider som dessa är vårt varumärkesvärde "InTouch" viktigare än någonsin! Vi önskar att våra medarbetare ska känna sig trygga, säkra och att det stöd de behöver för att kunna överträffa kundens förväntningar och leverera service i världsklass - att de kan anpassa sig till situationen. För fortsätter med att vara InTouch och stärka våra teams genom att erbjuda engagerande träning, utveckla korta online upplärningsbitar- och videor, samt att leverera regelbunden intern kommunikation till våra sociala mediakanaler och utföra en årlig medarbetarundersökning.
Hon Hunkemöller anställer vi för attityd och tränar för färdigheter, "Hire for attitude & Train for skills". Världen inom online detaljhandel och digitalisering ändras sig snabbare är nogånsin. För oss påverkar detta hur, och vem, vi rekryterar samt vilka färdigheter vi ska förbättra. De nuvarande generationerna längtar efter att förbättra och utveckla sina färdigheter och kunskap löpande, vilket passar perfekt till vår omni-channel-tillgång som används genom avancerad teknologi i butikerna.

Anne Albracht
Global Recruitment Manager

"It's amazing to see the talent, drive and innovation level of our interns! We value this by implementing many of their ideas in our business & 85% of entry positions with former interns. That says it all - it's truly "Best Internship in Retail"."
Vårt internationella huvudkontor i Nederländerna erbjuder över 50 praktikplatser på flera avdelningar två gånger om året. Detta program stödjer praktikantutveckling och hjälper till att skapa framgångsrika framtida karriärer genom att tillhandahålla olika workshops och utbildningssessioner samt en mentor hela tiden.

Ställ in jobb-påminnelser