Bli vår nästa

Vi söker en butikschef för vår butik i Sundsvall

Sök det här jobbet

Sök nu om du är intresserad av denna lediga tjänst! Se till att du har följande dokument redo att lägga till i din ansökan.

Är du ambitiös? Brinner du för mode, underkläder och att ge riktigt bra service? När du handlar nya underkläder är det viktigt att du får hjälp och rådgivning av någon som verkligen förstår dig och vad du är i behov av. Vi på Hunkemöller bryr oss verkligen om våra kunder. Vi ger våra kunder professionell rådgivning och service av högsta klass. Tjänsten finns i vår Hunkemöller butik i Birsta City, Sundsvall, och omfattar 38,25 timmar/veckan.

DIN PROFIL:

  • Du är en utmärkt ledare som med skicklighet och fantasi inspirerar din personal och driver butiken mot succé.
  • Du  optimerar butikens resultat genom att använda dig av nyckeltal, försäljnings- och produktivitets mål på ett effektivt sätt och som ett pedagogiskt verktyg för att åstadkomma förbättringar
  • Du har erfarenhet som butikchef och du har en förmåga att vidareförmedla dina kunskaper
  • Du har en utpräglad känsla för att sälja och ge högklassig service, både till kunder och medarbetare
  • Du är bra på att motivera, coacha och utveckla dina medarbetare.

TJÄNSTEN

Som Store Manager i en av våra butiker ska du kunna skapa en god atmosfär för såväl kunder som personal. Dina viktigaste uppgifter är att se till att butiken drivs optimalt, att dina medarbetare motiveras, att våra kunder får högklassig service och att omsättningen ökar. Du sätter värde på att skapa en snygg och presentabel butik och du kommer ha det fulla ansvaret för omsättning, omkostnader, konceptet, samt fördelning och ledning av det dagliga arbetet.

VI ERBJUDER

Ett spännande och utmanande arbete,  hos ett internationellt och framgångsrikt brand som expanderar snabbt.

Du kan söka till tjänsten genom att skicka ditt CV via vår jobbportal. Inom ett par dagar kommer du att få en inbjudan till att göra en videointervju. Om du inte spelar in videon inom 5 dagar kommer du inte vidare i rekryteringsprocessen, och kommer därför automatiskt få avslag. Vi kommer kunna skicka dig totalt 2 påminnelser till att göra din video. Efter den andra påminnelsen kommer vi inte skicka dig fler. Vi rekommenderar därför att spela in din video så snart som möjligt så du inte riskerar att glömma det och kan fortsätta med din dag!