Under Brand Event delar Hunkemöllers styrelseledamöter deras strategi för det kommande året i inspirerande presentationer. Vad är på gång? Vad är vårt mål? Hur kommer vi att göra för att ligga steget före? Dessutom kommer de senaste kollektionerna att visas under fantastiska modeshower. Dessa modeshower kommer även v isas via livestreams, så de kan ses överallt i världen av modebloggare, våra ambassadörer och pressen för att vi ska vara på toppen av alla nya underkläderstrender under det kommande året.Bli inspirerad och upplev, under två dagar, vad Hunkemöller har att erbjuda nästa år. Från interaktiva presentationer, produktsessioner och prisceremonier, till presskonferenser och många modeshower.

BLI INSPIRERAD

Under Brand Event delar styrelseledamöterna i Hunkemöller sin strategi för det kommande året i inspirerande presentationer. Vad är på gång? Vad är vårt mål? Hur kommer vi att göra för att ligga steget före? Dessutom kommer de senaste kollektionerna att visas under fantastiska modeshower. Dessa modeshower kan även ses via livestreams så att showen kan ses överallt i världen av modebloggare, våra ambassadörer och pressen för att vi ska vara på toppen av alla nya underkläderstrender under det kommande året.

Hunkemöller's most exciting fashion event!
Hunkemöller's most exciting fashion event!

Fira framgång

Förutom att visa vad framtiden kommer att ge och beundra de senaste kollektionerna är det också den tid på året då vi firar våra framgångar och prestationer, för vad är en framgång utan en fest? Och det finns naturligtvis inget bättre sätt än att fira det med mer än 1000 av våra Sheroes!