Det finns inget viktigare än att våra anställda är Fit, Vital and Happy! När allt kommer omkring kan bara glada anställda skapa glada kunder.Vi försöker alla att upprätthålla en hälsosam och balanserad livsstil, men låt oss vara ärliga, vi har alla upplevt hur svårt det kan vara att hålla fast vid dessa goda avsikter. Därför stöder vi våra medarbetare i det arbetet så mycket som möjligt!

HUR VI HJÄLPER DIG ATT VARA FIT, VITAL & HAPPY!

Vi har tillägnat en hel modul i vår Hunkemöller Academy till att vara Fit, Vital and Happy. Denna modul har utformats för att inspirera våra medarbetare att förändra hur de sköter sitt dagliga arbete och att medvetet kunna fatta rätt beslut vad gäller hälsa och välbefinnande. Modulen innehåller tips om hur du blir frisk och glad på jobbet, tips för en hälsosam livsstil utanför jobbet och roliga utmaningar för våra anställda och deras team.

Be Fit, Vital and Happy!
Be Fit, Vital and Happy!

OCH VI GÖR MER!

Förutom online modulen har vi också vår Fit, Vital and Happy-kommitté. Utskottet organiserar workshops, workouts, avkopplingsmöten och mer på vårt HQ för att hålla vår energinivå hög och vårt sinnen lugna.