Vi vill ge service som sträcker sig bortom våra kunders förväntningar så att de ofta besöker våra butiker och hemsida samt rekommenderar Hunkemöller till sina vänner och familj. För att skapa den perfekta kundresan - från det passionerade välkomnandet, med inspirerande och hjälpsamma råd i butik och provrum, till "kiss goodbye" - måste personalen informeras och uppmuntras att vara sitt bästa jag. För att det ska hända har vi investerat i lärande och utveckling mer än någonsin tidigare.

Bli expert

Vi tycker att utbildning blir ännu bättre om den är så rolig och tillgänglig som möjligt.Vårt utbildningssystem innehåller lär- och utvecklingsmoduler som tar fram det bästa hos våra medarbetare. Hunkemöller Academy, vår online lärplattform gör att vi kan förvandla vår redan engagerade personal till äkta Brand Ambassadors. Anställda blir experter inom olika områden, allt från en Bra Expert till en OmniChannel Expert. Tack vare Hunkemöller Academy kan våra anställda nu också bli certifierade efter att ha fullgjort varje nivå av sin utbildning.
Great development of our employees through the HKM Academy!
Great development of our employees through the HKM Academy!

WORLD CLASS utbildning

Eftersom en designledd produktkännedom är en väsentlig del av utbildningen lanserar Hunkemöller totalt 8 produktfilmer om året. Dessa informerar våra medarbetare om kommande kollektioner och ger tips på hur man säljer produkterna! Alla dessa initiativ gör att vi kan utveckla den självsäkra, passionerade och kunniga personalen som Hunkemöller är känd för. Vår USP är World Class Service och den oöverträffade underkläderexpertis som vår personal ger.