Hunkemöller presenterar stolt "Live It Up!", vårt globala, sociala och interaktiva introduktionsprogram. "Live It Up!" är ett internationellt prisvinnande program som ger struktur till introduktionsperioden för nyanställda. Nyanställda startar sin inlärningsresa på Hunkemöller med detta fantastiska globala, internetbaserade, sociala och interaktiva introduktionsprogram.

LIVE IT UP!

Det gör det lättare för butiker att introducera nya anställda i sitt team och det säkerställer att alla nya anställda lär sig de färdigheter de behöver. Med detta fantastiska introduktionsprogram skapar vi nya Brand Ambassadors som känner sig självsäkra och kommer att vara redo att utföra sitt nya jobb riktigt väl! > Enligt vår uppfattning bör utbildningen vara kul och tillgänglig, så vi har läsplattor i butikerna för att vår videobaserade träning ska kännas levande. Utbildningen på jobbet består mestadels av roliga och praktiska uppdrag och face2face-möten med din Buddy.

Ready to Live it Up!? Meet Hunkemöller's induction program.
Ready to Live it Up!? Meet Hunkemöller's induction program.

KÄNN DIG VÄLKOMMEN

Vi tror att en ny medarbetare som känner sig som en del av teamet visar mer självförtroende, gillar sitt jobb och blir snabbare framgångsrik. Därför stöds varje ny anställd av en coach i sin butik: hennes Buddy. Buddyn ser till att den nya medarbetaren känner sig välkommen, får svar på sina frågor och presenterar henne för Hunkemöller kulturen.