Det finns inget viktigare än att våra medarbetare är vältränade, livskraftiga och glada! När allt kommer omkring är det bara glada medarbetare som kan skapa glada kunder.Vi har alla goda avsikter att upprätthålla en hälsosam och balanserad livsstil, men låt oss vara ärliga, vi har alla upplevt hur svårt det kan vara att hålla dessa goda avsikter. Därför stödjer vi våra anställda att hålla fast vid de goda avsikterna så mycket som möjligt!

Hur vi hjälper dig att hålla dig i form, vital och lycklig!

Vi har ägnat en hel modul i vår Hunkemöller Academy åt att vara frisk, vital och lycklig. Modulen har utformats för att inspirera våra medarbetare att ändra sitt dagliga arbete och medvetet kunna fatta rätt beslut om hälsa och välbefinnande. Modulen innehåller tips om hur man håller sig frisk och lycklig på jobbet, tips för en hälsosam livsstil utanför arbetet och roliga utmaningar för våra medarbetare och deras team.
How we help you to stay Fit, Vital & Happy!
And we do more!

Och vi gör mer!

Vid sidan av onlinemodulen har vi också vår kommitté Fit, Vital and Happy. Denna kommitté är helt och hållet inriktad på att organisera workshops, träningspass, avslappningspass med mera på vårt huvudkontor i Nederländerna för att hålla vår energinivå hög och vårt sinne lugnt.

Ställ in jobb-påminnelser