Är du passionerat intresserad av sälj, retail, underkläder och av att erbjuda kundservice utöver det vanliga? Då kanske du är vår nästa butikssäljare! Med träning hos vår Hunkemöller Academy blir du en certifierad Bra Expert och lär dig hur du erbjuder World Class Service till våra kunder. Vi letar efter någon som kan inspirera våra kunder varje dag med sin passion för underkläder och erbjuda den ultimata kundupplevelsen.

Var passionerad

Till skillnad från andra återförsäljare söker vi inte bara en butikssäljare. Vi letar efter någon som förstår vår passion för underkläder och kan inspirera våra kunder varje dag. Om du har jobbat inom mode eller retail förut är det bra, men om inte, så lär vi dig allt du behöver veta. Vi visar hur du levererar det vi anser är World Class Service, så att vår kund får en fantastisk och oöverträffad erfarenhet. I gengäld behöver vi personer som är villiga att lära sig, som verkligen vill maximera försäljningen och ge varje kund en fantastisk shoppingupplevelse.

Var genuin

Du kommer att arbeta med ett team av passionerade butikssäljare och när det är mycket att göra i butiken håller du dig cool och anpassar dig snabbt. Som en butikssäljare för Hunkemöller har du en vänlig och nyfiken personlighet. Du lär känna våra kunder genom att skapa genuin kontakt och ställa öppna frågor för att ta reda på vad de verkligen vill ha. Våra butikssäljare är bra lyssnare och använder vad de hör för att se till att varje kund lämnar butiken nöjd. På Hunkemöller är vi fokuserade på att uppnå bra resultat, så du måste dela vår vinnarattityd och vara fast besluten att lyckas.

Ställ in jobb-påminnelser