Vi vill leverera service som överträffar våra kunders förväntningar så att de ofta besöker våra butiker och vår webbplats och rekommenderar Hunkemöller till sina vänner och familjemedlemmar. För att skapa den perfekta kundresan - från ett genuint välkomnande, tillsammans med inspirerande råd i butik och provrum, till "kyssar som kommer tillbaka" - har vi investerat mer än någonsin tidigare i lärande och utveckling.

HKM Academy

Vår utbildning i världsklass omfattar en kombination av online- och butiksutbildning som tar fram det bästa hos våra medarbetare. Vi anser att utbildning ska vara rolig och lättillgänglig, och därför är all vår utbildning först och främst mobil och tillgänglig via IPads i butik. Hunkemöller Academy, vår globala onlineplattform för utbildning, gör det möjligt för oss att omvandla vår redan engagerade personal till sanna varumärkesambassadörer.

Introduktion - Live it Up!

Live it Up! är vårt globala, sociala och interaktiva introduktionsprogram. Live it Up! är ett internationellt prisbelönt program som ger struktur åt introduktionsperioden för nya medarbetare.
Det gör det lättare för butikerna att introducera nya medarbetare i sitt team och säkerställer att alla nya medarbetare får de färdigheter de behöver. Med vårt inskolningsprogram skapar vi nya varumärkesambassadörer som känner sig trygga och redo att rocka sitt nya jobb! Utbildningen på jobbet består mestadels av roliga och praktiska uppgifter och face2face-möten med kompisen.
A WARM WELCOME
Vi tror att en nyanställd som känner sig delaktig i teamet har mer självförtroende, trivs bättre med sitt jobb och är snabbare redo att lyckas. Därför får varje nyanställd stöd av en Buddy i sin butik. Buddyn är den nya medarbetarens kontaktperson, svarar på frågor och introducerar henne till Hunkemöllers kultur.

Expert Modules

Medarbetarna blir experter på olika områden, från BH-experter till OmniChannel-experter. Tack vare Hunkemöller Academy kan våra medarbetare nu också bli ordentligt certifierade efter att ha slutfört varje utbildningsnivå.
Som ett designstyrt varumärke är produktkunskap en viktig del av inlärningen, och därför lanserar Hunkemöller regelbundet produktutbildningar där de anställda informeras om kommande kollektioner och får tips om hur de ska sälja produkterna! Alla dessa initiativ gör det möjligt för oss att utveckla den självsäkra, passionerade och kunniga personal som Hunkemöller är känt för. Vår USP är service i världsklass och den oöverträffade underklädeskompetens som vår personal levererar.