Vi vill leverera service som överträffar våra kunders förväntningar så att de ofta besöker våra butiker och vår webbplats och rekommenderar Hunkemöller till sina vänner och familjemedlemmar. För att skapa den perfekta kundresan - från ett genuint välkomnande, tillsammans med inspirerande råd i butik och provrum, till "kyssar som kommer tillbaka" - har vi investerat mer än någonsin tidigare i lärande och utveckling.

Grow your talent!

För att vara en bra arbetsplats och kunna expandera snabbt, erbjuder vi en spännande och realistisk karriärväg. Detta är i hög grad fokuserat på att utveckla butikspersonalen till att bli butiks- och regionschefer, samt att fasthålla praktikanter till att komma vidare i sin karriär - både i butik och på huvudkontoret. Vi erbjuder olika utvecklingsprogram så som Buying Academy, Retail Talent Program, praktikantprogram samt Talangutvecklingsprogrammet. Genom dessa program vill vi öka vår kunskap coh stödja våra framtida ledare. Vi ser ett gemensamt ledarskapsmål och en styrkande ledarskapsstil med fokus på att belöna och utveckla individer som avgörande.
training and development
training and development

HKM Academy

HKM Academy är din plattform för onlineutbildning. Denna globala plattform gör det möjligt för våra Sheroes att förvandlas till sanna varumärkesambassadörer.
Vi lägger ständigt till nytt innehåll till vår Academy. Låt oss ta en titt på vad du kan hitta här!

Modules

Som ett designorienterat varumärke är produktkunskap en viktig del av lärandet. Det är därför vi lanserar moduler. Det är utbildningar på cirka 15-20 minuter. Det finns flera obligatoriska och icke-obligatoriska utbildningar som vi erbjuder. Exempel på sådana obligatoriska moduler är våra expertmoduler, som är utformade för att fördjupa dina kunskaper om ett specifikt ämne inom World Class Service.

Product Learning Bites

Du vill hålla dig uppdaterad om alla nya produkter och kollektioner som vi lanserar, eller hur? Se till att kolla in våra månatliga produktlärande bites! Det är korta interaktiva utbildningar som bara tar 5 minuter av din tid. De hjälper dig att hålla dig uppdaterad om allt som är nytt i butikerna för att kunna ge dina Sheroes de bästa råden.

World-Class-Service Videos

Vår USP är service i världsklass och den oöverträffade expertisen på underkläder som vår personal levererar. Är du nyfiken på att lära dig mer om service i världsklass? De här roliga videorna visar dig idealiska manér och fantastiska insikter om hur man gör.

Store Manager Development

Butikscheferna kommer att hitta ett extra område i akademin som innehåller "Store Manager Development Journey". Vi rekommenderar alla butikschefer att börja sin utvecklingsresa för butikschefer när de har arbetat på Hunkemöller i sex månader. Innan du börjar, se till att diskutera tidpunkten med din regionchef.

Utvecklingsprogram och utbildning på arbetsplatsen

Förutom onlineutbildning kan du också förvänta dig personliga utvecklings- och utbildningsinitiativ!
Vi erbjuder flera utvecklingsprogram, till exempel Retail Talent Program och Talent Development Program, för att hjälpa till att utveckla talanger och framtida ledare. Dessa program är utformade för att berika deltagarna i deras nuvarande roll eller förbereda sig för ett eventuellt nytt steg i karriären.
Dessutom kommer du att få utbildning på verkstadsgolvet av en av våra utbildningsambassadörer (TA). Vårt globala nätverk av utbildningsambassadörer (TA's) stöder våra onlineprogram genom att erbjuda utbildning i butik som fokuserar på och upprätthåller höga servicenivåer. Vi certifierar internt passionerade medarbetare som blir utbildningsambassadörer för att utbilda andra butiker, vid sidan av sitt dagliga arbete.
training in store

Ställ in jobb-påminnelser